A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
TONIAZZO, Taíse e FABI, João Paulo. Versatile polysaccharides for application to semi-solid and fluid foods: the pectin case. Fluids, v. 8, p. 1-17 art. 243, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/fluids8090243. Acesso em: 12 maio 2024.
APA
Toniazzo, T., & Fabi, J. P. (2023). Versatile polysaccharides for application to semi-solid and fluid foods: the pectin case. Fluids, 8, 1-17 art. 243. doi:10.3390/fluids8090243
NLM
Toniazzo T, Fabi JP. Versatile polysaccharides for application to semi-solid and fluid foods: the pectin case [Internet]. Fluids. 2023 ; 8 1-17 art. 243.[citado 2024 maio 12 ] Available from: https://doi.org/10.3390/fluids8090243
Vancouver
Toniazzo T, Fabi JP. Versatile polysaccharides for application to semi-solid and fluid foods: the pectin case [Internet]. Fluids. 2023 ; 8 1-17 art. 243.[citado 2024 maio 12 ] Available from: https://doi.org/10.3390/fluids8090243
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
TADINI, Carmen Cecília et al. Processo de produção de farinha proveniente da banana verde. . Rio de Janeiro: Republica Federativa do Brasil - Ministério do Desenvolvimento, Indústria e do Comércio Exterior - Instituto Nacional da Propriedade Industrial. . Acesso em: 12 maio 2024. , 2009
APA
Tadini, C. C., Menezes, E. W. de, Lajolo, F. M., & Tribess, T. B. (2009). Processo de produção de farinha proveniente da banana verde. Rio de Janeiro: Republica Federativa do Brasil - Ministério do Desenvolvimento, Indústria e do Comércio Exterior - Instituto Nacional da Propriedade Industrial.
NLM
Tadini CC, Menezes EW de, Lajolo FM, Tribess TB. Processo de produção de farinha proveniente da banana verde. 2009 ;[citado 2024 maio 12 ]
Vancouver
Tadini CC, Menezes EW de, Lajolo FM, Tribess TB. Processo de produção de farinha proveniente da banana verde. 2009 ;[citado 2024 maio 12 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
TORRES, L. R. O et al. Physicochemical and antioxidant properties of the pequi (Caryocar brasiliense Camb.) almond oil obtained by handmade and cold-pressed processes. International Food Research Journal, v. 23, n. 4, p. 1541-1551, 2016Tradução . . Disponível em: http://www.ifrj.upm.edu.my/23%20(04)%202016/(26).pdf. Acesso em: 12 maio 2024.
APA
Torres, L. R. O., Shinagawa, F. B., Santana, F. C., Araújo, E. S., Carranza-Oropeza, M. V., Macedo, L. F. L., et al. (2016). Physicochemical and antioxidant properties of the pequi (Caryocar brasiliense Camb.) almond oil obtained by handmade and cold-pressed processes. International Food Research Journal, 23( 4), 1541-1551. Recuperado de http://www.ifrj.upm.edu.my/23%20(04)%202016/(26).pdf
NLM
Torres LRO, Shinagawa FB, Santana FC, Araújo ES, Carranza-Oropeza MV, Macedo LFL, Almeida-Muradian LB de, Lima HC, Mancini-Filho J. Physicochemical and antioxidant properties of the pequi (Caryocar brasiliense Camb.) almond oil obtained by handmade and cold-pressed processes [Internet]. International Food Research Journal. 2016 ; 23( 4): 1541-1551.[citado 2024 maio 12 ] Available from: http://www.ifrj.upm.edu.my/23%20(04)%202016/(26).pdf
Vancouver
Torres LRO, Shinagawa FB, Santana FC, Araújo ES, Carranza-Oropeza MV, Macedo LFL, Almeida-Muradian LB de, Lima HC, Mancini-Filho J. Physicochemical and antioxidant properties of the pequi (Caryocar brasiliense Camb.) almond oil obtained by handmade and cold-pressed processes [Internet]. International Food Research Journal. 2016 ; 23( 4): 1541-1551.[citado 2024 maio 12 ] Available from: http://www.ifrj.upm.edu.my/23%20(04)%202016/(26).pdf
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ROSALES, Thiecla Katiane Osvaldt et al. Nanoencapsulated anthocyanins: a new technological approach to increase physical-chemical stability and bioaccessibility. Food Hydrocolloids, v. 139, p. 1-18 art. 10851, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2023.108516. Acesso em: 12 maio 2024.
APA
Rosales, T. K. O., Pedrosa, L. de F., Nascimento, K. R., Fioroto, A. M., Toniazzo, T., Tadini, C. C., et al. (2023). Nanoencapsulated anthocyanins: a new technological approach to increase physical-chemical stability and bioaccessibility. Food Hydrocolloids, 139, 1-18 art. 10851. doi:10.1016/j.foodhyd.2023.108516
NLM
Rosales TKO, Pedrosa L de F, Nascimento KR, Fioroto AM, Toniazzo T, Tadini CC, Purgatto E, Hassimotto NMA, Fabi JP. Nanoencapsulated anthocyanins: a new technological approach to increase physical-chemical stability and bioaccessibility [Internet]. Food Hydrocolloids. 2023 ; 139 1-18 art. 10851.[citado 2024 maio 12 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2023.108516
Vancouver
Rosales TKO, Pedrosa L de F, Nascimento KR, Fioroto AM, Toniazzo T, Tadini CC, Purgatto E, Hassimotto NMA, Fabi JP. Nanoencapsulated anthocyanins: a new technological approach to increase physical-chemical stability and bioaccessibility [Internet]. Food Hydrocolloids. 2023 ; 139 1-18 art. 10851.[citado 2024 maio 12 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2023.108516
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FINGER, Jéssica de Aragão Freire Ferreira et al. Microbiological quality and safety of minimally processed parsley (Petroselinum crispum) sold in food markets, southeastern Brazil. Journal of Applied Microbiology, v. 131, n. 1, p. 272-280, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jam.14935. Acesso em: 12 maio 2024.
APA
Finger, J. de A. F. F., Maffei, D. F., Dias, M., Mendes, M. A., & Pinto, U. M. (2021). Microbiological quality and safety of minimally processed parsley (Petroselinum crispum) sold in food markets, southeastern Brazil. Journal of Applied Microbiology, 131( 1), 272-280. doi:10.1111/jam.14935
NLM
Finger J de AFF, Maffei DF, Dias M, Mendes MA, Pinto UM. Microbiological quality and safety of minimally processed parsley (Petroselinum crispum) sold in food markets, southeastern Brazil [Internet]. Journal of Applied Microbiology. 2021 ; 131( 1): 272-280.[citado 2024 maio 12 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jam.14935
Vancouver
Finger J de AFF, Maffei DF, Dias M, Mendes MA, Pinto UM. Microbiological quality and safety of minimally processed parsley (Petroselinum crispum) sold in food markets, southeastern Brazil [Internet]. Journal of Applied Microbiology. 2021 ; 131( 1): 272-280.[citado 2024 maio 12 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jam.14935
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FRANCO, Bernadette Dora Gombossy de Melo et al. Ideias e produtos para o mercado. [Depoimento a Izabel Leão]. Jornal da USP. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: http://espaber.uspnet.usp.br/jorusp/?p=48078. Acesso em: 12 maio 2024. , 2015
APA
Franco, B. D. G. de M., Nichiata, L. Y. I., Salvagni, R. de B., Aquino, Z. G. O. de, Nunes, A. A., & Falcão, L. (2015). Ideias e produtos para o mercado. [Depoimento a Izabel Leão]. Jornal da USP. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de http://espaber.uspnet.usp.br/jorusp/?p=48078
NLM
Franco BDG de M, Nichiata LYI, Salvagni R de B, Aquino ZGO de, Nunes AA, Falcão L. Ideias e produtos para o mercado. [Depoimento a Izabel Leão] [Internet]. Jornal da USP. 2015 ;21 set. 2015 6.[citado 2024 maio 12 ] Available from: http://espaber.uspnet.usp.br/jorusp/?p=48078
Vancouver
Franco BDG de M, Nichiata LYI, Salvagni R de B, Aquino ZGO de, Nunes AA, Falcão L. Ideias e produtos para o mercado. [Depoimento a Izabel Leão] [Internet]. Jornal da USP. 2015 ;21 set. 2015 6.[citado 2024 maio 12 ] Available from: http://espaber.uspnet.usp.br/jorusp/?p=48078
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MENEZES, Elizabete Wenzel de et al. Avaliação das propriedades nutricionais de barras de cereais elaboradas com farinha de banana verde. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 12 maio 2024. , 2011
APA
Menezes, E. W. de, Santos, J. F. dos, Tadini, C. C., Alves, A. P., & Lajolo, F. M. (2011). Avaliação das propriedades nutricionais de barras de cereais elaboradas com farinha de banana verde. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Menezes EW de, Santos JF dos, Tadini CC, Alves AP, Lajolo FM. Avaliação das propriedades nutricionais de barras de cereais elaboradas com farinha de banana verde. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. 2011 ; 36 150 res. PS-21-363.[citado 2024 maio 12 ]
Vancouver
Menezes EW de, Santos JF dos, Tadini CC, Alves AP, Lajolo FM. Avaliação das propriedades nutricionais de barras de cereais elaboradas com farinha de banana verde. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. 2011 ; 36 150 res. PS-21-363.[citado 2024 maio 12 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SILVA, Marcelo Belchior Rosendo da et al. Agricultural practices in Brazilian organic farms and microbiological characteristics of samples collected along the production chain. Journal of Applied Microbiology, p. 1-12, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jam.15247. Acesso em: 12 maio 2024.
APA
Silva, M. B. R. da, Maffei, D. F., Moreira, D. A., Dias, M., Mendes, M. A., & Franco, B. D. G. de M. (2021). Agricultural practices in Brazilian organic farms and microbiological characteristics of samples collected along the production chain. Journal of Applied Microbiology, 1-12. doi:10.1111/jam.15247
NLM
Silva MBR da, Maffei DF, Moreira DA, Dias M, Mendes MA, Franco BDG de M. Agricultural practices in Brazilian organic farms and microbiological characteristics of samples collected along the production chain [Internet]. Journal of Applied Microbiology. 2021 ; 1-12.[citado 2024 maio 12 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jam.15247
Vancouver
Silva MBR da, Maffei DF, Moreira DA, Dias M, Mendes MA, Franco BDG de M. Agricultural practices in Brazilian organic farms and microbiological characteristics of samples collected along the production chain [Internet]. Journal of Applied Microbiology. 2021 ; 1-12.[citado 2024 maio 12 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jam.15247